Lia mode

Lia Mode

Lia mode werkt als zelfstandige en heeft ruim 30 jaar ervaring met kledingvermaak en kledingreparatie. Nadat zij een aantal jaren in loondienst heeft gewerkt is zij voor zich zelf begonnen zo'n 22 jaar geleden. Haar toegevoegde waarde zit hem in de veelzijdigheid en de wijze van aanpak bij allerlei confectiekleding. Vaak weet zij creatieve oplossingen te bedenken om een kledingstuk volledig naar wens te herstellen.

In het verleden (en tot heden) ook voor veel bekende winkelmerken gewerkt waaronder Mexx, Tommy Hilfiger, WE, Hugo Boss, Gerry Weber, Witteveen, InWear Matinique en Bijenkorf. De werkzaamheden op het gebied van particulieren verhoudt zich bij dames- en herenkleding evenredig qua aanbod. Particulieren worden overigens soms ook doorverwezen vanuit een kledingwinkel naar Lia mode waar men het kledingstuk gekocht heeft. Veelal komen klanten bij Lia mode over de vloer maar in enkel geval gaat zij ook naar de betreffende winkel toe om de klant daar te helpen. Lia mode kan daar de kleding van de klant zelf afspelden, waarna deze op maat wordt gemaakt. Ook klanten met trouwplannen bezoekt Lia mode geregeld om de trouwkleding op maat te maken. Het kan ook voorkomen dat een klant moeilijk te been is, wat dan een reden is om naar de klant te gaan en deze te helpen. Echter de voorkeur is klanten in haar naaiatelier te ontvangen.

FAQ

Ja, dat is mogelijk en helemaal op maat in te korten.

Ja in de meeste gevallen wel. Er wordt gekozen voor een nieuwe rits te plaatsen. Denk aan broeken, jassen, jurken en rokken.

Dit varieert van de reparatie/vermaak werkzaamheden en de hoeveelheid. Doorgaans binnen enkele dagen tot een week.

Skills

Dameskleding
44%
Herenkleding
56%
Particulieren
67%
Kledingwinkels
33%